Informatie

Ruiten en glaspartijen

Glaswasserij

Het technisch materiaal dat wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen leent zich ook perfect en met vlekkeloos resultaat voor het wassen van uw glaspartijen. Wij maken gebruik van een telewassysteem dat gevoed wordt met puur osmosewater. Meer informatie vind hier.

Het wassen van glaspartijen is soms een dure aangelegenheid. Door de hoogte van de bovenste delen is het soms noodzakelijk een hoogtewerker in te schakelen. Technisch geen probleem maar wel een dure aangelegenheid.

Met ons telewassysteem – een telescoop die tot 18 meter hoog gaat – wassen wij vanop de grond en zonder gebruik van ladders de glaspartijen van gebouwen tot 3 bouwlagen hoog. Deze werkwijze heeft tal van voordelen. Er is geen over en weer gesjouw met ladders en emmers. Het is een stuk veiliger en het gaat veel sneller dan de tradionele manier van glaswassen. Door de specifieke eigenschappen van osmosewater is natrekken en sponzen niet meer nodig. Dit heeft uiteraard een gunstige invloed op de prijs. Daar bovenop is er nog het ecologisch aspect. Dit systeem maakt enkel gebruik van puur osmosewater met residu 0. Dit water heeft een zeer grote spoelende eigenschap en droogt na bewassing gewoon en volledig streeploos op. Het resultaat is een perfect propere glaspartij. Bovendien zorgt het osmosewater door haar specifieke eigenschap ervoor dat nieuwe vervuiling zich minder snel vasthecht op uw glas en dat je na een drietal behandelingen (pas dan zijn werkelijk alle zeepresten van je glas verwijderd) de frequentie van bewassing kan verlagen, wat dan ook weer een gunstig effect heeft op de prijs op jaarbasis.

De telebewassing met osmosewater heeft in Nederland al gedurende een vijftal jaren zijn nut meer dan bewezen. Het wordt er massaal aangewend en vindt nu ook zijn weg in België. Doordat wij geen enkele vorm van detergenten of andere milieubezwarende producten zoals ammoniak, azijn, glansmiddelen en soortgelijke gebruiken, draagt deze manier van glasbewassing bij tot de verkleining van de ecologische voetafdruk van uw gebouw of bedrijf.

Bedrijven of instellingen die ondernemen met aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben dan ook zeker baat bij het gebruik van telebewassing met osmosewater. Het is een extra bevestiging van hun voortdurende inspanningen op dit vlak. Osmobright is hiervoor de ideale partner die uw mening deelt, verspreidt en ertoe bijdraagt, want ook wij hebben een hart voor MVO en doen daarvoor spontaan en op permanente basis de nodige inspanningen.

Of je nu grote of kleine glaspartijen hebt, als bedrijf of als particulier, die je met osmose telebewassing wil laten wassen maakt voor ons niet uit. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Klik hier en vul het contactformulier in. Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak.