Informatie

Diensten aan particulieren

Osmobright onderneemt met een grote maatschappelijke meerwaarde

Uw heeft zonnepanelen laten plaatsen. Samen met ons bent u dus bekommerd om ons leefomgeving. Conform onze principes, voorkomen wij waar mogelijk dat het milieu wordt belast. Met dezelfde bekommernis denken wij ook over het reinigen van glaspartijen.

Schoonmaken is mensenwerk. Onze mensen maken het verschil. Onze werkmethodieken kunnen nog zo goed zijn, het zijn onze mensen die elke dag de prestaties leveren die we met u overeen zijn gekomen. Onze medewerkers spelen een cruciale rol in onze dienstverlening. Zij zijn letterlijk en figuurlijk het gezicht van Osmobright. Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun enthousiasme, mentaliteit en professionaliteit. Trots op hun job, voeren ze de Osmobright-kwaliteitsprocedures consequent door. Maatschappelijk verantwoorde ondernemingsaanpak krijgt bij ons alle prioriteit, met open blik en luisterend oor voor nieuwe ontwikkelingen, bij onze medewerkers, én bijj onze klanten. Niet alleen extern maar ook intern hanteren wij het credo dat goede communicatie bepalend is voor goede relaties.

De gulden regel: afspraak is afspraak

Osmobright is betrouwbaar, innovatief en boven alles een betrouwbare, zakelijke partner. We voeren niet alleen uit maar denken ook mee over hoe zaken anders en vooral beter kunnen. Kortom: we denken vooruit.