Informatie

Onze missie

Uw wensen staan centraal

Osmobright heeft een aparte, onderscheidende positie in de sector. Osmobright is niet één van die grote, anonieme ondernemingen, noch is Osmobright een familiebedrijf. Wij garanderen u absolute continuïteit in kwaliteit. Osmobright biedt u de zekerheid en professionaliteit van een landelijk opererend bedrijf, gecombineerd met de klantgerichtheid en flexibiliteit van een lokale, betrokken ondernemer.

Osmobright werkt met geavanceerde methodes, maakt slim gebruik van technische "tools" en deelt in de kennis en kunde van diverse partners om haar dienstverlening optimaal te ondersteunen. Ons streven is om telkens weer een prestatie neer te zetten die verder reikt dan de door u verwachte dienstverlening. En u als kritische klant aangenaam te verrassen met onze dienstverlening door in te spelen op uw meest individuele behoeften en wensen.

Dienstverlening die u dubbel en dik verdient

Door onze doordachte werkmethodieken, verregaande automatisering en onze efficiënte back office bent u ervan verzekerd dat onze focus geheel is ingericht op het vakkundig schoonmaken van uw zonnepanelen en/of glaspartijen.

De hele Osmobright-organisatie is erop gericht precies de kwaliteit te leveren die met u is overeengekomen. Onafhankelijke inspecties garanderen dat de kwaliteit ook op de lange duur is gewaarborgd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven ernaar om met repect voor mens, milieu en werkomgeving onze dienstverlening te waarborgen en dit elke dag opnieuw.
Niet enkel uit plichtsbesef maar evenzeer door onze absolute overtuiging dat wij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen de wereld een beetje beter helpen maken.