Informatie

Diensten aan bedrijven

Onze diensten aan professionele organisaties en bedrijven

Bent u ondernemer, manager of bedrijfsleider? Osmobright neemt met plezier de glaspartijen en zonnepanelen van bedrijfsgebouwen, gemeentelijke gebouwen, provinciehuizen, ziekenhuizen, schoolcomplexen en rust-en verzorgingsinstellingen op zich.

Waarom uitbesteden?

Bedrijven en organisaties willen zich concentreren op hun core business en besteden de facilitaire diensten steeds vaker uit. Tegelijkertijd groeit het besef dat het gevoel van veiligheid substantieel bijdraagt aan het werkplezier van uw medewerkers en de professionaliteit van de organisatie. Dat stelt hoge eisen aan uw facilitaire partners.

Maatwerk voor bedrijven en overheidsinstellingen

Een enkele uitzondering daargelaten, is het onrendabel om de schoonmaak zelf te organiseren. Hoofdzaak is dat Osmobright de schoonmaakdiensten beter en kostenefficiŽnter kan afhandelen dan u en uw medewerkers. Moeten uw productiemedewerkers na hun shift de ladder op? Het dak? Wat voor u een bijtaak is, is voor ons een hoofdtaak. U hoeft zelf niet de technische aspecten of details van het onderhoud te kennen. Die vakkennis brengen wij graag in. Wij denken niet alleen met u mee, wij denken vooruit. Zo komen we tot een schoonmaakprogramma waarmee we exact de kwaliteit realiseren die u wenst.

Osmobright doet altijd net dat beetje extra

Ook de gebruikers van uw pand moeten tevreden zijn. Osmobright zorgt ervoor dat uw locatie niet alleen technisch schoon is, maar dat de gebruikers en bezoekers het ook als schoon ervaren. In de business to business-omgeving waarin Osmobright werkzaam is, hebben we te maken met een diversiteit aan wensen en eisen, maar ook mogelijkheden. Elke omgeving vraagt een specifieke aanpak. We gebruiken hiervoor de meest geavanceerde materialen en middelen om wat vuil is weer schoon te krijgen. Uiteraard vereist dat een strakke, deskundige en ervaren hand om de eer van het werk en de efficiency hoog te houden.

Onze standaard is perfectie

Elk lid van ons team volgt nauwgezet ons stappenplan, ontworpen op basis van de ervaring en de wetenschappelijke research van de Osmobright-experten. Onze werkwijze voldoet aan de strengste internationale normen en wordt continu getoest aan de realiteit. Osmobright peilt daarnaast systemtisch de tevredenheidsfactor van haar klanten door middel van telefonische streekproeven.